به گزارش دیار عیار، حسینعلی شهریاری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: راجع به ترک فعل رئیس دولت دوازدهم در رابطه با کرونا نامه نوشتم، در صحن علنی مجلس تصویب شد و به قوه قضائیه ارجاع شد، اما هیچ اتفاقی نیفتاد.
وی با اشاره به اینکه می گویند که قوه قضاییه با ترک فعل برخورد می کند، افزود: برای رئیس دولت نهم و دهم دو ترک فعل در صحن علنی مجلس تصویب کردم، به قوه قضائیه ارجاع شده اما هیچ اتفاقی رخ نداد و هنوز پاسخ شفاف و واضحی به مجلس ارائه نکردند.
نماینده زاهدان بیان کرد: من تاکنون ندیدم که قوه قضاییه اعلام کند تخلف فلان دستگاه را بررسی کردیم، این مسئله درست است و برخورد قانونی انجام شده و یا اینکه کزارش تخلف درست نیست.
وی ادامه داد: متاسفانه عوامل بازدارنده زیادی است ولو اینکه در صحن مجلس تصویب کنیم، به سرانجام نرسد.
وی تصریح کرد: اگر مردم تخلفی را به ما گزارش دهند به وزیر مربوطه و یا دیوان محاسبات منعکس می کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا از ظرفیت دادستانی دیوان محاسبات برای برخورد با تخلفات مدیران بهره نمیبرید، عنوان کرد: دیوان محاسبات هم، دیوان محاسبات است.
شهریاری خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی چوب کمکش را به اهل سنت در دنیا می خورد، در فلسطین یک شیعه نیست، بسیاری از همین عزیزان فلسطینی به کمک داعش رفتند ولی جمهوری اسلامی همیشه از فلسطینی ها دفاع کرده است. کافیست که جمهوری اسلامی دست از مخالفت با رژیم صهیونیستی بردارد، ایران گل و بلبل می شود.
وی گفت: مجلس علی رغم میل باطنی اش مجبور شد که بخاطر اجرای طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان ۹ درصد ارزش افزوده را به ۱۰ درصد افزایش دهد، یعنی برای اجرای طرح همسانسازی دست در جیب مردم کنیم و در جیب بازنشسته بگذاریم و دوباره از بازنشسته مالیات بگیریم که دولت را اداره کنیم.
وی یادآور شد: هیچ گاه آمار مستند و درسای در خصوص میزان بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان ارائه نشده است، بک بار اعلام کردند ۹۰ هزار نفر و بار دیگر اعلام کردند که ۱۲۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل داریم.
نماینده زاهدان اضافه کرد: وزیر سابق آموزش و پرورش اعلام کرد که براساس آمار ۱۲۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل برنامهریزی می کند.
وی افزود: نه فقط در حاشیه شهر زاهدان بلکه هم در بلوچستان و هم در سیستان بازماندگان از تحصیل دادین، ممکن است خیلی ها تا ۶ کلاس تحصیل کنند، درصد کمی تا ۹ کلاس درس بخوانند و درصد بسیار کمی دیپلم می گیرند.
حسینعلی شهریاری اذعان داشت: بسیاری از بازماندگان از تحصیل پدر ندارند، به این معنی نیست که پدرشان فوت شده است مثلا اعدام شده یا زندان رفته و یا اعتیاد دارد و آن ها بخاطر مشکلات مالی نمی توانند تحصیل کنند.
رئیس مجمع خیرین سلامت با اشاره به اینکه مدرسه به اندازه کافی در شیرآباد وجود ندارد، تاکید کرد: هر موقع خیرین مدرسه ساز را به زاهدان می آوریم، می گویند ما مشکل زمین داریم، شهرداری باید زمین خالی داشته باشد و اختصاص دهد.
نماینده زاهدان در مجلس:
شهرداری زاهدان نتوانست برای احداث بیمارستان در شیرآباد، زمین اختصاص دهد
نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: دانشگاه آزاد را قانع کردیم که در شیرآباد بیمارستان بسازد، اما شهرداری زاهدان نتوانست زمین اختصاص دهد. نماینده سازمان بهداشت جهانی را برای احداث مجموعه بهداشتی و درمانی در شیرآباد به زاهدان آوردیم، اما هر کاری کردیم زمین ندادند.
لینک کوتاه :
https://www.diyareayyar.ir/?p=12537
برچسب ها
ترک فعل مدیران حاسیه شهر زاهدان حسینعلی شهریاری دانشگاه آزاد دیوان محاسبات کشور سازمان بهداشت جهانی شیرآباد زاهدان قوه قضائیه نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.