به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیار عیار، اقدامات وزارت بهداشت در زمان وقوع توفان های گرد و غبار از قبیل اعزام متخصصان بیماری های تنفسی و استقرار بیمارستان های صحرایی، می تواند در وضعیت درمان بیماران موثر باشد.
یکی از مشکلات شهرهای سیستان و بلوچستان، کمبود شیرخشک در داروخانه هاست،این مسئله امنیت غذایی نوزادان و خردسالان را تحت تاثیر قرار داده است، بنابراین باید سهمیه شیرخشک دانشگاه های علوم پزشکی استان افزایش یابد.
مهمترین برنامه سفر امروز وزیر بهداشت به این سیستان و بلوچستان، افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان کنارک است.
نحوه برخورد دولتمردان دولت سیزدهم با بحران های سیستان، باعث به راه افتادن موج انتقادات مردم سیستان به رئیس جمهور و اعضای کابینه شده است. اخطارهای بی سرانجام رئیس جمهور و نماینده وی در امور افغانستان نه تنها مشکل آب را حل نکرد بلکه باعث تشدید سدسازی های افغانستان شد. اهالی سیستان، سفر وزیر امور خارجه به چابهار همزمان با مشکلات بی آبی حاصل از دیپلماسی منفعل وزارت نیرو و امور خارجه را نوعی دهن کجی به خود می دانستند، اما موج انتقادات گویا تاثیری در رویکرد کلان استان ایجاد نکرده و همزمان با بحران گرد و غبار، وزیر بهداشت برای افتتاح بیمارستان ارتش، به کنارک سفر می کند.
دولتمردان درک درستی از جغرافیای سیستان و بلوچستان ندارند؟ یا برنامه ریزی این سفرها توسط استانداری انجام می شود؟ یا وضعیت بحرانی منطقه به درستی به وزارتخانه های مربوطه منعکس نمی شود؟
در پی موج جدید وزش بادهای ۱۲۰ روزه در منطقه سیستان مجموع مراجعین به مراکز درمانی منطقه از دیشب تاکنون ۴۰۳ نفر بوده که ۷۰ نفر از آنها بستری و ۳۳۳ نفر سرپایی درمان شدهاند.